Hjemmelaget pizza

Her får du oppskrift på verdens beste hjemmelaget pizza!
Bunn:
1/2 pk gjær
2-3 dl vann
2 ts salt
1 dl rapsolje
hvetemel

Bland gjær og vann (ikke over 25 grader - hvis det er fersk gjær). Ha i resten av ingrediensene og juster mengde hvetemel etter hvor klissete deig du vil ha. Jeg liker å ha den ganske klissete og bruker en slikkepott dekket i olje for å dra den utover. Hev i ca. 30-45 min eller til den har hevet godt. I mens kan du lage fyllet.

Fyll:
400 g karbonadedeig
1 boks mais
1 papirpose champingong
400 g hakket tomat (hermetikk)
400 g hakket tomat m/hvitløk
140 g tomatpuré
1 ts sukker
2 rødløk
2 fedd hvitløk
oregano, salt, pepper
1/2-1 dl vann

Kutt sopp, rødløk og hvitløk. Brun kjøttdeig, sopp og rødløk og hvitløk hver for seg. Ha alt i en stor panne, ha i resten av ingrediensene og la det stå å putre til fyllet ikke er så rennende. Fordel deigen ut på et brett med bakepapir og ha fyllet på, topp med ost. Steik pizzaen på 200 grader i ca. 40-45 min.

Håper det smaker!

Kommentarer

Populære innlegg